Zašto koristiti ozonator?

Primena ozona - ozoniranje znači jesti zdravo

Primena ozona

Primena ozona je danas neizostavna. Zašto koristimo ozonator? Kao prvo samo ozonizacijom i ozoniranjem možete očistiti hranu pre unosa u vaš organizam.” Pesticide i aditive koriste uzgajivači namirnica kako bi uništili štetočine i osigurali rast biljaka. U današnje vreme uzgajivačima je na prvom mestu što veći prinos. U toj želji preterano koriste pesticide što dovodi do hroničnih trovanja. Ozonator (uređaj za ozonizaciju hrane), vam može pomoći u čišćenju hrane od brojnih štetnih supstanci.

Prehrambeni proizvodi kao što su voće, povrće, žitarice, morski plodovi i meso imaju rizik da budu zagađeni pesticidima, đubrivima, hormonima i drugim štetnim supstancama. Unosom kroz hranu ovih supstanci u organizam neće se razviti nikakav ozbiljan i vidljiv simptom u nekom kratkom roku. Međutim na duže staze one slabe imunitet, oštećuju naše zdravlje pa čak i narednim generacijama.Primena ozona je neophodna.

 

 

U mesu i morskim plodovima do samog trenutka konzumiranja namirnice usled industrijske proizvodnje ostaju velike količine antibiotika. Ovakav direktan nemar proizvođača, direktno utiče na naše zdravlje. Naš jedini cilj i ono za šta se borimo jeste da se uklone pesticidi veštačkog đubriva iz voća i povrća kao i antibiotika i hemikalija iz mesa i plodova mora. Pravilnim ozoniranjem hrane poboljšavate svoj imuni sistem. Dajete organizmu šansu da se bori sa velikom količinom otrovnih supstanci oko nas.

“Znate li koliko se puta prska jabuka da bi ste dobili lepu zelenu jabuku za koju se svi prvi uhvatimo u odabiru na pijaci? “Jednom u sedmici i posle svake kiše!!!” Izjava jednog od rekordera u proizvodnji jabuka. Jabuka izgleda kao naslikana, sočna ali otrovna. Jedino primenom ozonatora možete uništiti dobar deo pesticida iz jabuke.”

Ozonizacija jabuka

Primena ozona u čišćenju jabuka od pesticida.

Ako govorimo o ostalom voću kao što je grožđe, trešnje, kruške, … sve se nažalost prska da bi opstalo. Za organsku proizvodnju potrebno je uložiti puno rada, a mali su prinosi to je sa stanovišta voćara koji proizvodi. Nas kao potrošača na kraju interesuje kako da izvučemo pesticide iz voća da ih ne unesemo u naš organizam. Rešenje je ozonator! Ozonirajte svo voće koje ste kupili na pijaci ili u prodavnici. Živite zdravo!